Кошница 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Menu

vgv

Dress international LTD е компания, започнала своята дейност през 2000 г., използвайки платформата Ebay и Amazon.

Фирмата е регистрирана на територията на република България , но централният ни склад е позициониран в Лондон.Всички продукти се доставят на клиента в срок от 3 до 15 работни дни.

Доставката на територията на република България се изръшва с куриеркс фирма Еконт Експрес .

В миналото винаги сме се стремили да избираме най-добрата комбинация от качество и стил за нашите клиенти. Създадохме активна среда от над 36 000 потребители и се радвахме да  продадем близо 25 000 продукта.

 Вече имаме удоволствието да представим изцяло нова интернет платформа "Thedresscode", която няма да пропусне до сегашната си дестинация да предлага онлайн продажби на дрехи и аксесоари за всеки вкус и стил. Всеки продукт ще бъде избран така, че да отговаря на изискванията и очакванията на най-претенциозните клиенти.

 Както винаги ние се стремим не само да продаваме артикул, но и да създаваме чувство на доверие, сигурност и удовлетворение сред нашите клиенти. Обратната връзка с нас е изключително важна и се надяваме, че всички, макар и недоволни, оставят своето мнение, което много оценяваме. Това ни позволява да бъдем конструктивни и успешни, а това са качествата, с които ние и нашите клиенти неизбежно се идентифицираме.