Модата е много повече от една дреха.

Дали модата е всъщност толкова важна за теб?

- Да!

Защо иначе в момента четеш тази статия?

Когато повечето хора чуят думата "мода" веднага в главата им влизат асоциации със известни супер модели ,пари дори и за успешна кариера.Модата насърчава хората да бъдат по-творчески настроени , което е от изключително значение в обществото.Повечето хора мислят ,че модата не е толкова важна и дори, че няма нищо общо с креативността :"това да не е клас по изкуство или фотография"? Всяка сутрин обаче ставате и се обличате. Поставяте малко творческа мисъл в това, което ще носите без значение дали ще излизате с приятели или ще работите. Денят е базиран на това какво сте сложили за аутфит нали?

Модата е много важна при интервюта за работа, трябва да се облечете, за да впечатлите. Ако носите неподходящо облекло няма да получите  работата. Ако сте професионално облечени и имате хубави и добре съчетани  дрехи вероятно ще получите работата "по външния си вид". Когато започнете да обръщате по-голямо внимание на това, което носите, ще започнат  подробрения в други области на живота ви.

Облеклото в действителност е визията на човек в обществото ,добре съчетано то ще ви придобие по-добро възприятие от околните.

От 22-11-2018 до 24-11-2018 Онлайн магазин Thedresscode Ви представя най-новите хотове в модните тенденции сезон 2018/2019

Може да се възползвате от допълнителните отстъпки заедно с още -20% отстъпка само в този период.

Черният петък е зашеметяващ старт на предколедните намаления .

С.Денчева