Кошница 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Menu

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как да направя поръчка на сайта ?
  1. 1 - Регистрирате се като клиент или поръчай като гост
  2. 2 - Избирате стока(и) и количество
  3. 3 - Избирате метод на доставка ( попълвате адрес за доставка)
  4. 4 - Натискате бутон “Премини към плащане“
  5. 5 - Избирате метод на плащане (с карта , по банков път или с PAYPAL или с наложен платеж при доставката на адрес или офис на куриер. (тази опция е за поръчки на стойност до 70,00 лв.) )
  6. 6 - При заплащане с карта: - Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (Mypost.bg ), където въвеждате данните на вашата карта

* Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация
* При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка.
Каква е цената за доставка ?
Доставка само за 2.99 лв.  за поръчки до 70,00 лв. до офис на куриер и 4,00 до 8,00 лв. до адрес на клиент.(Цена се определя от избраният куриер Спиди или Еконт.)
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  за поръчки над 70,01 лв до офис на куриер и 4,00 до 8,00 лв до адрес на клиент (Цена се определя от избраният куриер Спиди или Еконт.)
Липсва продукт от моята поръчка
При липса на продукт от поръчката ви,той ще бъде изпратен като транспортния разход ще бъде  за сметка на THEDRESSCODE
Моля, свържете се с нас на имейл : sales@thedresscode.bg или телефон +359877433533
  • Замяна или връщане на закупен продукт
* Потребителя е длъжен в срок от 14  дни считано от дата на получаване да върне стоката на магазина.
* Потребителя следва да попълни формуляр за отказ на поръчка от КЗП , който ще бъде изпратен чрез имейл от наша страна или може да бъде свален от сайтът на комисия защита на потребителя чрез този линк :

*След получена рекламация търговеца www.Thedresscode.bg по закон в 30 дневен срок е длъжен да достави на потребителя продукта, за които той е заплатил в случай че потребителя желае да бъде заменен продуктът му .
*В случай че , клиента е заплатил по банков път или с банкова карта сумата ще бъде върната по същият начин по който е било заплатено. 
*При необходимост от връщане на платени с карта суми, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.
  • Срокът за доставка
Доставката се извършва по избор на клиент до офис или до личен/служебен адрес .Онлайн магазин Thedresscode извършва доставка с  куриер от фирма Еконт Експрес  или Спиди АД 
Срокът за доставка е от 7 до 15 работни дни след потвърждаване на поръчката от наш консултант по имейл или телефон всеки потребител ще бъде уведомен за точна дата за доставка. 
  • При заплащане с карта
Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка Mypos  , където въвеждате данните на вашата карта.
    • Приемаме плащане със следните видове карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.
    • Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode