Кошница 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Menu

I.ДОСТАВКА :

 

1.1 При поръчка в сайта на www.thedresscode.bg ,ние обработваме поръчката ви ,след което изпращаме потвърждение по имейл и sms ,че поръчката е приета и обработена,при липса на имейл или sms следва да се направи отново поръчка.

1.2 Доставката на продуктите не се извършва в неделя и официални празнични дни

1.3 Срок на доставка от 7 до 15 работни дни, всеки един потребител бива уведомен посредством имейл за точна дата за доставка след обработване на поръчката от наш консултант .

1.4 Онлайн магазинът използва услугите на куриерска фирма Еконт Експрес  или Спиди АД 

(за вътрешен транспорт на територията на Република България) като обичайните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 18:00 часа.

1.5 Поръчки на територията на Европейският съюз се извършват чрез съответните вътрешни куриерски фирми на страната ,като всеки клиент получава sms и email с номер за проследяване на пратката и фирмата която ще я достави.

1.6 Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт Експрес или Спиди АД в съответния град.

1.7 Потребителя избира начин на доставка и цена в страницата преди да заплатите продуктите в своята кошница.

1.8 Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма  , така че получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Thedresscode се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

1.9 Електронният магазин не поема разходи по доставка на продуктите освен ако не е обявена такава за потребителя. 

 

II.ПЛАЩАНЕ:

Онлайн магазин www.thedresscode.bg  приема следните методи за разплащане :

II.1 Банков Превод

II.2 Чрез дебитна/кредитна карта

      ** Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.  (ако нямате такава, обърнете се към вашата банка)

                  Минимална сума за успешна транзакция е 5.00 лв.

                  Максимална сума за трансакция е 10 000 лева.

II.3 Paypal

admin@thedresscode.bg 

II.4 Наложен платеж (максимална стойност на поръчка 70.00 вкл.такса за доставка )